På scen 2019

Sister Sledge / Dan Hylander & Raj Montana /


Läs mer om artisterna på Torsjö Live Festival 2019

Torsjö-Live-Festival-artister-Sister-Sledge-2019.jpg

Sister Sledge

En av musikhistoriens mest ikoniska ”tjejband” kommer till Torsjö Live. Systrarna var under 70/80-tal synonymt med amerikans disco av bästa märke. Med hits som ”We are family” och ”He´s the greatest dancer” och otaliga samarbeten med de främsta inom soulen har Sister Sledge spridit glädje till generationer.

Systrarna har genom åren spelat för presidenter och påvar. Nu kommer de till Torsjö Live för att sjunga för oss.

Kim och Debbie Slegde kommer nu med sitt 8-man starka band till Torsjö Live fredagen 28 juni. Dans, glädje och sväng på Torsjö Lives stora scen där ingen kommer att kunna stå still.

På scen fredag 28 juni

Dan-Hylander-Raj-Montana-Band-artister-Torsjö-Live-Festival-2019-kvadrat.jpg

Dan Hylander & Raj Montana Band

Allt sedan 70-talet är Dan Hylanders namn intimt förknippad med svensk populärmusik. Som producent och låtskrivare har han samarbetat med mängder av svenska artister som Totta Näslund, Björn Skifs och Tomas Ledin. Med Raj Montana Band och Py Bäckman släppte Dan Hylander en serie bejublande album på 80-talet, då han slog igenom på alvar. Efter 2 rockbjörnar, soloprojekt, mängder av samarbeten och långa perioder i Peru är nu Dan Hylander tillbaka i Sverige och har återförenats med sitt Raj Montana Band.

På lördag 29 juni står Dan Hylander med sitt Raj Montana Band på Stora Scen på Torsjö Live redo att ge dig en oförglömlig konsertupplevelse. Kom, minns, njut!

På scen lördag 29 juni