Så mycket mer än bara musik

 
20180619_Sofia_Åström-Torjsö-Live_0330.jpg

Låt Torsjö blomma!

På Torsjö Torg hittar du spännande konstutställningar med bland andra konstnärerna evap och Peter Gruvander. 

Pembert+G.jpg

Vad får det lov att vara?

Våra kockar Tomas Gustafsson och Daniel Pembert har varit med oss sedan starten 2014. Tillsammans har de en imponerande meritlista, där bland annat Nobelmiddagen, matlagnings-VM och -OS samt stora företagsmiddagar till företag som IKEA och Siemens finns med. Sugen? Spana in årets festivalmeny här.

LSCX3R7488 (1).jpg

Ta en sväng-om!

I år har vi byggt en dansbana strax intill stora scenen - med himlen som tak! Varför inte bugga loss till Sven-Ingvars eller gunga i takt med Dj Joanna Åström?

20180509_Sofia_Astrom_Madrix_0015_1.jpg

Njut av lyxigt kaffe

I år kommer Madde med personal från Café Madrix i Hässleholm att finnas på plats för att servera dig lyxigt kaffe med noga utvalda och delikata praliner. Tidigare i år fick Madrix den oerhörda äran att motta ett White-Guide-certifikat; ett av de mest åtråvärda utmärkelserna inom internationell kaféverksamhet. 

FS_S6R7133.jpg

Delta i vår fototävling

Var med och tävla med dina bästa bilder från festivalen! Använd hashtaggen #TorsjöLive2018 när du delar dina magiska ögonblick på sociala medier, så har du chans att vinna ett hemligt pris (vi lovar, du kommer inte bli besviken). 

 

Torsjöaktivplain.jpg

Barnens festival

Torsjö Live är en festival för hela familjen. I vårt aktivitetstält träffar du Johanna och hennes kompisar som kommer att göra allt för att ge er barn en upplevelse ni sent ska glömma. Vi tar hand om er när de vuxna ser på sin favvo-artist! 

Scrolla ner för att se vad som är pågång i aktivitetstältet under helgen!

56-2.jpg

Föreviga dina minnen

Missa inte att besöka vårt fotobås, där du tillsammans med vänner, familj eller nya bekantskaper kan ta fina bilder och spara som minnen.

 

 

Vi har massor med roligt på gång för er barn i vårt aktivitetstält. Förutom hoppborg har vi lite roliga spel och lekar planerade. Häng med!

 

 
20180627_Sofia_Åström-Torsjö-Live_0397.jpg
 

Hej alla barn!

Vårt aktivitetstält är öppet från öppning kl. 17.00 respektive 16.00 till 23.00. Hit är alla barn välkomna; vi ser till att ni får en oförglömligt skojig upplevelse när de vuxna är och lyssnar på sin favvo-artist. Välkomna!

Fredag

19.00 - kubb
20.30 - popcornregn
21.00 - fotbollsbrännboll

Lördag

17.30 - fotboll
18.30 - vattenballongslek
20.30 - godisregn
20.40 - trekamp för hela familjen (hurra! vinnarlaget får et pris)