Din packlista

Nästan allt som behövs finns på plats. Du behöver endast ta med dig: 

 

/ Biljett

Biljett behövs för att komma in. Det går bra med en utskriven pappersbiljett eller att visa den direkt i din smartphone.

/ Plånbok

Det finns massor av mat, dryck och fika att upptäcka. Välj själv om du betalar med kort, kontanter eller Swish!

/ Filt eller stol

Slå dig ner i de böljande grässlänterna och bara njut! På Torsjö Live kan alla se scenen oavsett var man sitter.

/ Bekväma skor

Vi har lagt träflis i gångstråken så risk för lera är väldigt liten. Men backarna är relativt branta på sina ställen så det är bra med stadiga skor.

/ En extra tröja

Det kan vara varmt och skönt, men det kan också vara lite kyligt. En extra tröja kan vara att föredra framåt kvällen när solen gått ned.


Res till Torsjö

I mitten av norra Skåne ligger Torsjö. Här under listar vi de vanligaste sätten att ta sig hit.

 
 

/ Kollektivt + Busstransfer

Gratis busstransfer

Till Hässleholms tågstation går Öresundståg och SJ-tåg, till Tyringes tågstation går Pågatåg. Från dessa stationer går sedan Torsjö Lives egna transferbussar med ungefär 15 minuters mellanrum. Start ca 30 min innan insläpp och sista vid 21.00. I Hässleholm går bussarna från busshållplatsen på Magasinsgatan. I Tyringe går bussarna från Industrigatan vid tågstationen. På kvällen går bussar tillbaka från festivalområdet med start c:a 22.00. Därefter går de kontinuerligt tills alla kommit hem. Bussbiljett ingår i din entrébiljett.

/ Bil

Gratis parkering

Vi har en egen parkering intill festivalområdet och det ingår parkeringsbiljett i din entrébiljett.

Torsjö ligger nära Tyringe mellan Hässleholm och Helsingborg. Det är skyltat från båda håll längs väg 21 och under festivaldagarna kommer skyltning till parkeringen finnas uppe. 

/ Cykla

Gratis motion

Vid fint väder kan det vara härligt med en cykeltur. Längs väg 21 finns en cykelbana och vid entrén har vi en trevlig naturparkering för cyklar. Den är upplyst så du (och din cykel) kan vara trygga. Varför inte ta tåget till Tyringe och cykla de sista 4 kilometrarna?


Frågor och svar - de vanligaste!

 

Finns det sittplatser under tak?

Svar. Vi har dedikerat vårt största tält till bara sittplatser. Här kan man äta mat, dricka öl och ta det lugnt. Fler sittplatser  finns även utspridda i diverse tält på hela området.
 

Hur är toaletterna?

Svar: Det finns inga baja-major på Torsjö Live. Vi har riktiga vattentoaletter istället. MED handfat och tvål så att du kan tvätta händerna efter besöket.
 

Vad finns det för mat?

Svar: Vi har kall mat, varm mat, vegetarisk och vegansk mat, fika, snacks och godis. Kort och gott något för alla. Observera att egen mat inte är tillåtet att ta med sig in på festivalområdet med undantag för specifika preferenser, allergier och barnmat.

 

Är det barnvänligt?

Svar: Torsjö Live är en festival för hela familjen! Vi har ett skojigt aktivitetstält med bland annat hoppborg dit alla barn är välkomna. Läs mer här om vad som är på gång för barnen i helgen.

 

Är det okej att ta med sin hund?

Svar: Tyvärr är det inte tillåtet att ta med några sällskapsdjur in på området. 

Hur kan jag betala på plats?

Svar: Vi tar både kontanter, kort och Swish!
 

Kan man få hjälp och svar på frågor på plats?

Svar: Det finns informationsskyltar och ett informationstält på festivalområdet där du kan få svar på de flesta funderingar och hjälp om du behöver det.

 

Vad händer om det blir regn?

Svar: Du kan vara lugn, vi är väl förberedda och har god erfarenhet av sommarregn. Det finns gott om plats under tak och vi säljer regnponchos på plats. Dessutom är gångarna täckta av träflis så att det inte blir lerigt. 

 

Hur länge är det öppet?

Svar: Insläppet börjar 17.00 på fredag och 16.00 på lördag och sista bandet avslutar cirka 01.00.

 

Får jag ta med matsäck?

Svar: Det är inte tillåtet att ta med mat eller dryck in på området, men vi har flera goda alternativ såsom kocklagad meny, snacks, fika och bar. 

 

Bo i närheten

Känns långt att köra hem samma kväll? Eller sugen på en långhelg med övernattning? Vi listar alternativen!

Bo på Torsjö

 

Nytt för i år är att ett begränsat antal ställplatser till husbil/husvagn och tält kommer finnas bara ett stenkast från festivalen. OBS alla tält- och ställplatser är nu slutsålda. Vi rekommenderar Byalaget i Västra Torups ställplats istället. Finns ett litet antal tältplatser kvar!

 

Fasad ny.jpg

Bo i Hässleholms hjärta

Vi samarbetar med hotell Statt. Bo på 4-stjärnigt hotell i hjärtat av Hässleholm under festivalen. 

VT.jpg

Bo  i Västra Torup

3,5 km från festivalområdet erbjuder Västra Torups Byalag ställ- och tältplats på Torvalla Arena. 

TorsjöLive.jpg

Sök övriga boenden i Hässleholms kommun

Hässleholms kommun erbjuder en sökmotor för boenden inom kommunen. Här hittas hotell, Bed & breakfast, vandrarhem samt campingplatser.