Dan Hylander & Raj Montana Band klara för Torsjö Live

Kung av lördag - Dan Hylander & Raj Montana Band

Allt sedan 70-talet är Dan Hylanders namn intimt förknippad med svensk populärmusik. Som producent och låtskrivare har han samarbetat med mängder av svenska artister som Totta Näslund, Björn Skifs och Tomas Ledin. Med Raj Montana Band och Py Bäckman släppte Dan Hylander en serie bejublande album på 80-talet, då han slog igenom på alvar.  Efter två rockbjörnar, flera soloprojekt, mängder av samarbeten och långa perioder i Peru är nu Dan Hylander tillbaka i Sverige och har återförenats med sitt Raj Montana Band.

På lördag 29 juni står Dan Hyalnder med sitt Raj Montana Band på Stora Scen på Torsjö Live redo att ge dig en oförglömlig konsertupplevelse. 

Dan-Hylander-Raj-Montana-Band-artister-Torsjö-Live-Festival-2019-kvadrat.jpg
Mats Gunnarsson