De gör området redo för festival

FASAB om det mångåriga partnerskapet

För fjärde året i rad är hässleholmsföretaget FASAB med som en av Torsjö Lives huvudsponsorer. Tillsammans ser de till att det gamla grustaget utanför Tyringe blir till ett attraktivt festivalområde som är tillgängligt för alla – i vått och torrt. 

Sedan 2015 har det lokala markanläggningsföretaget FASAB har funnits med som en av Torsjö Lives viktigare partners. Företaget, som erbjuder tjänster inom såväl fastighetsskötsel som mark- och anläggningsarbete, är under festivalhelgen på plats i Torsjö för att förvandla de grönskande kullarna till ett gemytligt festivalområde.
– Vi hjälper till att montera scener, sätta upp byggstaket och lägga ut bark och flis i gångarna, berättar FASAB:s VD Stefan Andersson, som tycker det känns naturligt att stötta det stora evenemanget:
– Det är viktigt att det är saker på gång i kommunen; det sätter oss på kartan. 

Stefan Andersson ser det också som ett ypperligt tillfälle att introducera både kunder och personal för den stämningsfulla musikfesten:
– Första gången jag besökte Torsjö Live blev jag positivt överraskad, säger han om sin premiärupplevelse. Nu ser han fram emot kommande år av festivaler i den blomstrande sommarnaturen utanför Tyringe:
– Vi är supernöjda och kommer åka dit igen!

_5552107.JPG
Mats Gunnarsson