Framtiden är ljus för festivalen

SVB:s VD Jörgen Persson om det lyckade samarbetet

IMG_2719.jpg

Företaget Sand- och Vattenbläst AB i Tyringe har sedan länge varit en av Torsjö Lives större sponsorer. För dem är det viktigt att stötta evenemang som syftar till att utveckla bygden. Torsjö Live har pratat med SVB:s VD Jörgen Persson, som delade sina tankar om det nu treåriga partnerskapet. 

Det var efter ett besök på Torsjö Live i privat regi som Sand och Vattenblästs VD Jörgen Person introducerades för det gemytliga festivalkonceptet. Artister i världsklass, renligheten och den familjära stämningen fick sedan Tyringeföretaget att 2016 gå in som en av festivalens huvudsponsorer. För Jörgen Persson känns det givet att stötta den nu sexåriga musikfesten:
– Det märks tydligt att personalen lagt ner tid på arrangemanget och det är alltid otroligt trevligt bemötande inne på området, säger han.

Festivalhelgen innebär också ett gyllene tillfälle för SVB att rå om sina kunder och sin egen personal. Företaget, som levererar ett omfattande utbud av miljö- och industrisanering, träffas årligen på festivalen för en god bit mat ackompanjerat av storslagen livemusik.
– Torsjö Live ger oss en fantastisk möjlighet att visa upp vad som händer i byn, berättar Jörgen Persson. Han ser fram emot att följa festivalens utveckling i framtiden.
– Det kan bli hur stort som helst!

Mats Gunnarsson