Här får kreativiteten flöda

Exakta Creative om det mångåriga sponsorskapet

Patrik Palm-Glize.

Patrik Palm-Glize.

I snart fyra år har reklambyrån Exakta Creative AB funnits med som en av Torsjö Lives större sponsorer. Företaget, som idag har över 330 anställda, är en av Skånes ledande i sitt slag med all typ av marknadsföring under samma tak. För Torsjö Live berättar företagets marknadschef tillika ägare Patrik Palm-Glize om det uppskattade partnerskapet.

Med mottot ”en ovanligt vanlig reklambyrå” erbjuder Exakta Creative AB kreativa och smarta lösningar för stora och små företag som vill uppnå sina affärsmålsättningar. Det kreativa hjärtat finns i Hässleholm, med 47 anställda som har allt från fotografi och film till grafisk design och webbutveckling som sin kreativa expertis. Företaget står dessutom för Sveriges största tryckeri, något som genom åren kommit Torsjö Live till gagn:
– Vi trycker bland annat festivalaffischer i olika format, berättar Patrik Palm-Glize, marknadschef och ägare till företaget som nu finns i fyra sydsvenska städer.

Reklambyrån har utöver trycksaker även haft en betydande roll i utvecklingen av Torsjö Lives sociala plattformar, såsom exempelvis Facebook och Instagram. 
– All kommunikation hänger ihop, såväl digitalt som i tryck, förklarar Patrik Palm-Glize. Målet är att så tidigt som möjligt bli en del av kundens marknadsföringsprocess, för att förstå vilket behov som finns:
– Med vår breda kompetens kan vi vara med kunden från idé till färdig produkt.

Under festivalen passar Patrik Palm-Glize med personal på att bjuda kunder från hela landet för en festlig stund i de nordskånska sommarskogarna. 
– Vi äter och dricker gott. Vissa smiter iväg när favoritbandet går på men sluter upp sen igen, säger han. Han ser med glädje fram emot årets stora musikfest, med bland andra Sister Sledge, Hoffmaestro och Eagle-Eye Cherry ställer sig på scen. 
– Jag gillar att det är en festival för vuxna. Stämningen är fantastiskt och allt runt omkring är väl ordnat.

Mats Gunnarsson