Festivalgeneral Mats Gunnarsson delar sina visioner

Festivalens egen general ställer sig på Torsjö Talks scen

Det var för knappt tio år sedan som Mats Gunnarsson från Vinslöv delade sin stora dröm om en musikfestival i naturnära miljö för svågern Jonas Johansson. Tre år senare köptes det gamla grustaget utanför Tyringe och året därpå var det premiär för Torsjö Live.

Idag, sex händelserika festivalår senare med ett rekordår från fjolårets succé i bagaget, är det återigen dags att välkomna besökare till Torsjö. I är det premiär för det nya konceptet Talks, där intressanta personer intar scenen för att prata om allt från banbrytande forskning till spännande framtidsdrömmar och mål.

På lördag ställer sig allas vår festivalgeneral Mats Gunnarsson på den lilla Talks-scenen i Torsjö trädgård. Där kommer han berätta om hur det första fröet till Torsjö Live såddes och hur den framtida visionen för festivalen ser ut. Dessutom tar han upp det oundvikliga ämnet för alla landets festivalarrangörer: festivaldöden. Den ständige optimisten väljer dock att vända på uttrycket och delar i stället med sig av sina tankar om hur festivalkulturen kan hållas levande och fortsätta växa.

Varmt välkomna!

Mats Gunnarsson (i mitten) och Jonas Johansson (till höger) tilldelas priset “Årets Hässleholmare” på Hässleholmsgalan 2018.

Mats Gunnarsson (i mitten) och Jonas Johansson (till höger) tilldelas priset “Årets Hässleholmare” på Hässleholmsgalan 2018.

Mats Gunnarsson