Våra partners gör festivalen möjlig

Tillsammans gör vi det bästa Torsjö Live någonsin

Strax utanför Tyringe ligger Lilla Torsjö. Området, som förr var ett grustag, är nu ett öppet grönområde med böljande kullar och grönskande skog. I slutet av juni förvandlas detta natursköna område till en stämningsfull mötesplats för musikälskande människor i alla åldrar. Syftet är att ge besökarna en trevlig stund i sommarvärmen med artister i världsklass och mat som håller högsta kvalitet.

Drygt två veckor innan festivalens grindar öppnas för allmänheten börjar förberedandet på plats. Området planeras, tält ska resas och scenerna ska byggas. Ett flertal företag i kommunen är med och gör detta möjligt genom sponsring av arbetskraft, finansiella medel och produkter. Tack vare lyckat partnerskap kan Torsjö Live växa och bidra till att göra kommunen än med attraktiv för såväl invånare som besökare. 

Vi vill därför rikta ett stort tack till alla våra partners som är med och gör Torsjö Live!

Ballingslöv | Bilcentrum | Mix Megapol | EM home | Bygg i allt AB | Europcar | SAGU Bygg AB | Grönsakshallen | Sparbanken Göinge | KL Truck | Nordic Toilet | Text & Reklam | Schröder Skadeteknik AB | COR i Centrum AB | Södra Sveriges Golvarbete | Röke Buss | Mediatec | Kahls

Torsjölive-2018-FotografDaniel-103.jpg
Mats Gunnarsson