Får jag ta med matsäck?

Svar: Det går utmärkt att ta med sig en egen picknickkorg in på festivalområdet. Dryck i någon form är dock EJ tillåten att medtaga. Vi har många dryckesalternativ och om du inte är en picknickperson finns det ett stort utbud av lokal, högkvalitativ mat att välja på inne på området.
 

Hur är toaletterna?

Svar: Det finns inga baja-major på Torsjö Live. Vi har riktiga vattentoaletter istället med riktigt handfat och tvål så att du kan tvätta händerna efter besöket.
 

Vad finns det för mat?

Svar: Det serveras varm mat, kall mat, vegetarisk och vegansk mat, fika, snacks och godis. Kort och gott något för alla. 

Är det barnvänligt?

Svar: Torsjö Live är en festival för hela familjen! Vi har ett skojigt aktivitetstält dit alla barn är välkomna.

 

Är det okej att ta med sin hund?

Svar: Tyvärr är det inte tillåtet att ta med några sällskapsdjur in på området. 

Är området handikappanpassat?

Svar: Det finns en parkering intill entrén där man med ett giltigt handikapptillstånd får parkera. 

Festivalområdet är ett före detta grustag vilket innebär att det delvis är sluttande terräng. Det kan på delar av festivalområdet vara svårt att ta sig fram med rullstol och därför har vi avsatt personal som kan hjälpa till med förflyttning vid behov. Ta kontakt med entrén när du kommer till festivalområdet för att få information om vem du ska vända dig till vid behov av hjälp. 

 

Får jag ta med mig assistent eller ledsagare till festivalen?

Svar: Som funktionshindrad med ledsagare är du berättigad att medföra en ledsagare in på festivalen gratis. Ledsagaren får ett armband i entrén.

Hur kan jag betala på plats?

Svar: Vi tar Swish, kort och kontanter.
 

Kan man få hjälp och svar på frågor på plats?

Svar: Det finns informationsskyltar och ett informationstält på festivalområdet där du kan få svar på de flesta funderingar och hjälp om du behöver det. Vi har även massor av värdar på plats för att hjälpa till med det mesta.

 

Vad händer om det blir regn?

Svar: Du kan vara lugn, vi är väl förberedda och har god erfarenhet av sommarregn. Det finns gott om plats under tak och i infotältet säljer vi regnponchos. Dessutom är gångarna täckta av träflis så att det inte blir lerigt. 

 

Hur länge är det öppet?

Svar: Insläppet börjar klockan 16.00 på fredag och 15.00 på lördag. Sista bandet avslutar cirka 01.00 båda dagar.

 

Finns det sittplatser under tak?

Svar: Absolut! Vi har massor av sittplatser i våra tält. Här kan man även äta mat, dricka öl och ta det lugnt.

Får jag fotografera inne på området?

Svar: Det går bra att fotografera med mobilkameror inne på området. För större systemkameror krävs dock pressackreditering.

 Vid vistelse på festivalområdet under Torsjö Live ger besökaren genom inträde sitt godkännande att vara med på bild som används i reklamsyfte för Torsjö Live.