Finns det sittplatser under tak?

Svar. Absolut! Vi har massor av sittplatser under tak. Här kan man även äta mat, dricka öl och ta det lugnt. 
 

Hur är toaletterna?

Svar: Det finns inga baja-major på Torsjö Live. Vi har riktiga vattentoaletter istället med riktigt handfat och tvål så att du kan tvätta händerna efter besöket.
 

Vad finns det för mat?

Svar: Det serveras varm mat,  kall mat, vegetarisk och vegansk mat, fika, snacks och godis. Kort och gott något för alla. Observera att egen mat inte är tillåtet att ta med sig in på festivalområdet med undantag för specifika preferenser, allergier och barnmat.

Är det barnvänligt?

Svar: Torsjö Live är en festival för hela familjen! Vi har ett skojigt aktivitetstält dit alla barn är välkomna. Läs mer här om vad som är på gång för barnen.

 Är det okej att ta med sin hund?

Svar: Tyvärr är det inte tillåtet att ta med några sällskapsdjur in på området. 

 

Hur kan jag betala på plats?

Svar: Vi tar både kontanter, kort och Swish!
 

Kan man få hjälp och svar på frågor på plats?

Svar: Det finns informationsskyltar och ett informationstält på festivalområdet där du kan få svar på de flesta funderingar och hjälp om du behöver det. Vi har även massor av värdar på plats för att hjälpa till med det mesta.

 

Vad händer om det blir regn?

Svar: Du kan vara lugn, vi är väl förberedda och har god erfarenhet av sommarregn. Det finns gott om plats under tak och vi säljer regnponchos på hela festivalområdet. Dessutom är gångarna täckta av träflis så att det inte blir lerigt. 

 

Hur länge är det öppet?

Svar: Insläppet börjar normalt ca 17.00 på fredag och 16.00 på lördag och sista bandet avslutar cirka 01.00 båda dagar.

 

Får jag ta med matsäck?

Svar: Det är inte tillåtet att ta med mat eller dryck in på området, men vi har flera goda alternativ såsom kocklagad meny, snacks, fika och bar.