På Torsjö har vi i flera år jobbat med kompetenta och kreativa kockar. Vi kommer inför 2019 utveckla våra samarbeten ytterligare, alltid med kvalitet i fokus. Mer lokalproducerat, mer klimatsmart och goda vegetariska alternativ är klara mål liksom att det finns mat och dryck för alla åldrar, smaker och prisklasser.

Observera! Det är inte tillåtet att ta med sig mat och/eller dryck in på området.

 
Update_Meny_2019_TL (1).jpg
 
Tomas Gustafsson och Daniel Pembert

Tomas Gustafsson och Daniel Pembert

Kockarna Daniel Pembert och Tomas Gustafsson som varit med och serverat matsugna festivalbesökare sedan starten 2014. Duons imponerande meritlista kan göras lång; tillsammans har de bland annat lagat Nobelmiddagar, deltagit i VM- och OS i matlagning samt arrangerat måltider för stora företagsmiddagar med hundratals inbjudna gäster.

Gustafsson och Pembert är kända för att värna om råvaror av mycket god kvalitet och ser i år till att sätta samman en smakrik och exklusiv meny med kombination av gamla klassiker och spännande nyheter. 

Madlén Sjögaardh på Café Madrix

Madlén Sjögaardh på Café Madrix

Även Hässleholmsfiket Café Madrix kommer att finnas med under festivalen. Med sina nu 22 år i branschen har caféet under ledning av Madlén Sjögaardh belönats med det ärofyllda White Guide-certifikatet flera år i rad. På Torsjö Live kommer Café Madrix erbjuda allt från exklusiva kaffedrycker till utsökta chokladpraliner och söta bakverk.

57530915_435065367267569_6197475728947150848_n.jpg

I baren finns flera sorters öl från vår lokala leverantör Klackabackens bryggeri. Bryggeriet ligger i Önnestad strax utanför Kristianstad och erbjuder klassisk öl med en twist.