Historien bakom

I norra Skåne 15 km väster om Hässleholm utmed väg 21 i den vackra skogen öppnar sig naturen i en böljande öppen kuperad gräsäng med en liten sjö. När vi första gången såg platsen blev vi hänförda och kära. Här fanns alla de naturliga förutsättningar som vi drömt om i vår vision att skapa Sveriges bästa open-air festival för livemusik; en plats där populärmusik möter natur.  Skogen, gräset och vattnet bidrar till att festivalupplevelsen blir större.

Hela familjen blev snabbt engagerad i vår vision och har under åren utvecklats i projektet och tagit allt större ansvar i olika roller. En inre cirkel på 6 släktingar bildar ledningsgrupp och totalt är vi ca 15 engagerade familjemedlemmar, som tillsammans varje år hjälps åt att bygga upp festivalen belägen på den vackraste av platser i de nordskånska skogarna.

 
Torsjö-Live-Festival-publik-scen

Inför 2020

Torsjö Live 2019 blev en solskenshistoria och nästan 9000 personer hittade till de böljande Torsjöbackarna under de två festivaldagarna helgen efter midsommar.

Inför 2020 vill vi utveckla oss ytterligare. Förutom att boka de bästa artister och grupper vill vi bjuda på bästa kvalitet när det gäller mat, dryck och kringaktiviteter. Nytt för året är att Du som besökare nu kommer kunna ta med din egen picknickkorg in på festivalområdet.

Varmt välkomna!